vrijdag 27 februari 2015

Solis smart grill pro type 823

Deze slimme en veelzijdige grill bereidt uw voeding geheel vet- en olievrij dankzij de grillplaten met anti-aanbaklaag. Veelzijdige contactgrill. Solis Smart Grill Pro 8aanschaffen?


Of je nou vis, groente of een lekker tosti wilt bereiden, deze grill met anti-aanbaklaag kan het allemaal. Daarbij zorgt de stevige dikke . Na korte tijd verdwijnt de rook weer.

Praktische contactgrill met anti-aanbaklaag van het merk Solis. Eenvoudig grillen doe je met deze handige Smart Grill. De contactgrill is voorzien van allerlei handige functies. Ontdek deze Keukenhulpen in onze webshop. Watt en is dankzij de grillplaten met anti-aanbaklaag en groeven die het . De zwevende topplaat kan in verschillende hoogtestanden worden vergrendeld.


Voor iedereen een voordeel. De hoek van de gril is horizontaal verstelbaar. De temperatuur kan worden ingesteld met een draaiknop.

Het vet uit de producten wordt . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Met een vermogen van maar liefst 2. Watt en de trapsgewijs geplaatste grilplaten bereikt u een kortere griltijd ten opzichte van andere grillen. Door de zwevende topplaat kunnen verschillende diktes vlees, vis of groenten eenvoudig worden gegril zonder deze te pletten. Grillplaten met antiaanbaklaag en vetafvoergroeven. Zwevende topplaat met scharnierbevestiging.


Topplaat in verschillende hoogtestanden vergrendelbaar. Hoek van de gril verstelbaar ( horizontaal of hellend) . Op een slimme manier vetvrij gezond eten dankzij de grillplaten met anti-aanbaklagen! SOLIS Smart Grill Pro Type 823.


Een veelzijdige grill met professionele allure? Dit toestel laat je comfortabel én gezond allerlei soorten bereidingen maken. Online of in één van onze winkels. De grillplaten beschikken over een ant. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Productfiche solis smart grill pro 8: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de solis smart grill pro 8bij Vanden Borre. Prix normal : 19CHF.

Disponibilité : en stock. Qté : Ajouter au panier. Smart grill pro (informeer naar onze aanbiedingen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.