vrijdag 20 februari 2015

Vlooien in kleed

De ongediertebestrijdingspecialist weet raad. Met deze tips gegarandeerd resultaat bij vlooien bestrijden op je hon kat en in huis. Of vraag of u hond een uurtje in een lege paardebox mag.


Een paard is het enige harige dier wat geen vlooien krijgt door de urine die hij . Kun je niet vermijden dat je dier over het tapijt loopt, gebruik dan (bak) soda en wrijf het extra goed in de kleden zodat er geen poeder op blijft liggen.

Gooi het meteen weg in een container die buitenstaat. Zo vermijd je dat vlooien de zak . Wanneer een vlo zichzelf voor het eerst voedt (met bloed) legt deze na tot uur de eerste eitjes. Gemiddeld bevindt van de vlooien zich daadwerkelijk op het dier en bevindt de overige zich in de omgeving, zoals in de bank, in het vloerkleed , in het dekbe enzovoort.


Ik hoorde juist dat vlooien van vocht houden dus wist niet of stoomreinigen een goed plan was. Heb jij enig idee hoelang het duurt vooraleer die beestjes weg zijn? Een vlo of vlooi is een parasiet: een beestje dat zich in stand houdt en vermenigvuldigt ten koste van een gastheer.


Voor eigenaars van honden en katten zijn vlooien een echte plaag.

Hoewel ze niet kunnen overleven op de mens, kunnen ze ook voor ons heel vervelend zijn. Eenmaal binnengebracht in huis, kunnen ze zich razendsnel vermenigvuldigen. Als vuistregel kunt u stellen dat voor elke vlo die u aantreft in de vacht van uw . Overal waar je huisdier is geweest en wat je niet kunt dweilen (vloerbedekking, kleden , meubels, etc.), strooi je zout. Laat het vervolgens een paar uur met rust, zodat het goed intrekt.


Het zout zorgt er namelijk voor dat niet alleen de eitjes, larven en vlooien aan de oppervlakte uitgedroogd raken, maar ook diegene die diep . Dus het is beter niet te vaak te dweilen. Was matten, kleden en kussenhoezen of ander stof regelmatig op graden Celsius in de wasmachine. Dit komt omdat slechts van de vlooiencyclus zich op uw huisdier afspeelt.


De overige gebeurt in de omgeving, dus ' gezellig' bij u thuis in de man het vloerkleed , het tapijt, achter de bank en in kieren spleten en naden. Vlooien zijn lastig te bestrijden. Bovendien planten vlooien zich razendsnel voort. Als je toch de dekens wilt wassen om de vlooien en eitjes er uit te krijgen mag je volgens mij wel een kookwas draaien, want die beestjes zijn echt.


Toegevoegd na minuten: Nb. Ik bedoel dat dweilen niet goed werkt omdat je de vloer vochtig maakt. Als je echt van de vlooien bij katten poezen af wil komen kan je het beste iedere keer een ander merk vlooiendruppels en vlooienband gebruiken.

Als je ze eenmaal in huis hebt, gaan ze niet zo maar weer weg. Hoe voorkom je vlooienoverlast? Lees er alles over op Kijk op Meubelen. De larven voeden zich vervolgens met organisch materiaal en uitwerpselen van andere vlooien. Begin met kleed of tapijt en werk vervolgens alle gaten en kieren van uw huis grondig af.


Denk ook aan andere ruimtes waar uzelf, uw huisgenoten of uw huisdier regelmatig komen (auto, garage, fietsmand of tuinkussens). Voordat u begint met stofzuigen plaatst u een vlooienband in de stofzuigerzak. Je hebt vlooien op je huisdier ontdekt? Of misschien ben je zelf wel gebeten door een vlo. Met onderstaande huismiddeltjes bestrijd je vlooien.


Ook zijn er veel huismiddeltjes waarmee je vlooien voorkomt. Toch te maken met een vlooienplaag? Neem dan contact op met een . Voorkómen is daarom erg belangrijk.


Regelmatig en zorgvuldig stofzuigen helpt een plaag te voorkomen. Zuig vooral goed op plaatsen waar je huisdier vaak ligt. Klop kleden en honden- of kattenmanden regelmatig uit en was de bekleding op °C of hang deze in de zon. Als de vlooien een plaag zijn geworden, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.