dinsdag 24 februari 2015

Schotelschommel

Veelal gratis verzonden! Schommels koop je eenvoudig online bij bol. Kijk dan Snel Bij De Bruine! Zeer Snelle Levering, Top Kwaliteit en Scherpe Prijzen!


Rubberen schotelschommel , rubberen schommelzitje, groot assortiment schommels, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Schotelschommel , apenschommel, avontuurlijke schommel, in onze shop vindt u diverse uitvoeringen van deze schommel.

Deze rode, kunststof schotelschommel heeft een diameter van 28cm. Houten schotelschomel om als Tarzan of Jane door de Jungle te schommelen. Een gewone schommel saai? Deze hippe schotelschommel is extra cool.


Stevige houten schommel met rond zitvlak staat garant voor urenlang schommelplezier. Voor kinderen van tot jaar. Wordt geleverd in stevige . Vind Schotelschommel op Marktplaats.

Het Tuinkadeeke wil kinderen een unieke speelervaring bezorgen. Met een knipoog naar de natuur, natuurlijk! Met ons assortiment aan speelgoe bouw- en experim. Deze kunststof schommel heeft slechts één schommelhaak nodig en voor je het weet schommel je alle kanten op.


Je kan zowel naar links. De houten schommel heeft een mooie traditionele uitstraling en past prachtig in een houten frame. Déko-Play Schotelschommel Hout is een echte klassieker in een nieuw jasje. Het grote verschil is dat deze schommelstoel niet vlak is, maar rond zod. Met dit schotelschommeltje kan je zitten wanneer je de kabelbaan Para afglijd.


Heel eenvoudig te bevestigen op de handgreep die bij de kabelbaan geleverd wordt. Omschrijving Bekijk ook. Beleef spannende avonturen. Erg leuk om aan je speeltoestel te hebben. De eigenschappen: -Gevernist multiplex -Ophangring en stelacht in gegalvaniseerd staal -Zwarte PP kunststof las als touwverbinding.


Kom langs op locatie of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.