vrijdag 20 februari 2015

Thoolen bloembollen

Welkom op website van M. Bloembollen als origineel relatiegeschenk in uw eigen verpakking - Bestel nu! Het bedrijf is opgesplitst in vier afdelingen te weten: - Verpakte . Wij exporteren bloembollen naar landen binnen Europa, maar ook naar het Verre Oosten, en de Verenigde Staten. Zo leveren wij verpakte bloembollen aan tuincentra, supermarktketens, doe het zelf- en postorderbedrijven.

Welcome on the website of M. The company is more than a 1years old and is known for its wide range and many specialties. Het hoofdlabel Elite bevat meer dan 6soorten bloembollen (voorjaar en herfstseizoen). Elite is een luxe uitvoering waardoor deze geschikt is voor tuincentra en de meer . Wat kunnen wij u bieden?


Topkwaliteit bloembollen , wij zijn lid van de stichting Keurmerk Bloembollen (De officiele Nederlandse organisatie voor kwaliteitbewaking). Keurmerk logo van Stichting Keurmerk Bloembollen - Volledig aanbod van bloembollen , zowel verpakt voor de tussenhandel, doe het zelf zaken en .

Het kweken van- en de binnen- en buitenlandse handel in bloembollen , bloemen, planten, zaden en gewassen en aanverwante artikelen, alsmede het deelnemen in andere ondernemingen, welke met het vorenstaande verband houden en het vorenstaand doel kan . Frisse roze tulp met leuke spitse bloemen. Thoolen Bloembollen Bloembol Tulp. Deze tulp wordt niet heel erg hoog, zo´n 30cm, wat de tulp uitermate geschikt maakt voor in borders te planten.


We verpakken maar liefts sneeuwklokjes in deze verpakking. Plant ze vlakbij elkaar, zo´n 8cm diep. Daar kun je meer mee dan je denkt. Sneeuwklokjes vermeerderen zichzelf en zullen elk jaar weer bloeien.


Dit familiebedrijf ging met zijn tijd mee. De laatste jaren ligt de focus . Floriade ging een heel traject vooraf. Nadat een vijftigtal kwekers en handelaren uit. Van daaruit volgde het vervoer in twee trans- porten naar. Rob Zoon: De zinnen die jij maakt met jouw frisse kijk op ons werk, daar komen wij zelf nooit op.


Je bent doortasten begrijpt snel waar het zakelijk en inhoudelijk om gaat.

Jouw hulp bespaart ons veel werk en tijd. Ook reageer je altijd meteen op onze vragen,. Een mooi verpakt bloembollen relatiegeschenk is twee cadeaus in één: nu leuk om te krijgen en straks in de bloeitijd prachtig om naar te kijken.


Zo blijft u lang in de . Keukenhof - het bloembollen paradijs - nu ook met online webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.