dinsdag 24 februari 2015

Strakke tuinbank

Vind strakke bank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Meer ideeën over Dek planters, Plantenbakken en Zitplaatsen inde tuin. Douglashouten Designbank 'Weeze'. Tuinbanken koop je eenvoudig online bij bol.


Een bank gemaakt van een duurzame houtsoort welke.

Unieke tuinbank voor een uniek terras of een unieke tuin. De rechtlijnige design collectie Charles combineert sterkte en duurzaamheid met eenvoud en pure schoonheid. Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u verzekerd van kwaliteit tegen de laagste prijs. Met een tuinbank van teak geeft u uw tuin nog meer karakter en creëert u meer zitplaatsen.


We bieden uiteenlopende uitvoeringen. Denk aan houten banken met of zonder rugleuning, met of zonder kussens, met strakke of juist ronde vormen . Als dit wat te sierlijk is voor de strakke lijnen van je tuin, kies je voor een loungetuinbank of aluminium tuinbank. Een strakke moderne bank die garant staat voor jaren zitplezier.

Met tuinkussens in pasteltinten benadruk je de zachte kleuren in je tuin en creëer je een warm en romantisch karakter. Heb je een boom in je tuin staan of heb je een voortuintje? Zet daar een houten tuinbank.


Over DVB Design DVB Design. Zo kun je kiezen uit ontspannen loungestoelen en loungesets, robuuste tafels, heerlijke stoelen of fijne tuinbanken. Trek de stijl en sfeer door die je binnenshuis hebt gecreëerd naar buiten door tuinmeubels te kopen die in dezelfde stijl zijn. Heeft jouw huis van binnen een modern en strak interieur?


Wij maken verschillende modellen banken voor in uw tuin of terras. Van een steigerhouten bank met of zonder rugleuning, tot een lounge of hoekbank. Alle steigerhouten banken zijn in iedere maat leverbaar.


Staat je gewenste afmeting of afwerking er niet bij? Geef ons je specifieke wensen en afmetingen door en we. We kunnen de bank uiteraard ook.


Deze strakke tuinbank is voorzien van een rugleuning en een armleuning, wat voor extra comfort zorgt. De tuinbank heeft een aluminium frame met een polywood bovenlaag. Afmetingen: -(hxbxd): 87x57x1cm.


Bekijk ons assortiment aan teakhouten tuinmeubelen en vind vandaag nog het tuinmeubel dat bij uw tuin past! Deze tuinbank is leverbaar in een aluminium u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.