donderdag 26 februari 2015

Zwembad zutendaal

Voel u als een vis in het water in onze heerlijke zwembaden. Plons in het zwembad of roetsj van de kinderglijbaan. Zomers kunt u ook in het openluchtzwembad een duik nemen of ontspannen genieten van een goed boek of krantje op de ligstoelen rondom het bad.


Waterpret voor jong en oud! Zwemmen aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen: klinkt dat niet zalig?

In onze natuurrijke omgeving kan men zich het hele jaar rond als een vis in het water voelen! Iedereen is welkom om vrij te komen zwemmen. Hier kunt u zich aanmelden voor de activiteiten van ons zwembad in Zutendaal. Het Narvik Bad is open voor iedereen. Omdat het bad op een vakantiepark gelegen is, is het mogelijk dat het zwembad in de vakantieperiodes volzet is.


Gelieve hier rekening mee te houden. Groepen van meer dan personen zijn verplicht te reserveren. Subtropisch) Zwembad in Riemst.

Deze winkel is geplaatst in de categorie Zwembaden. Zwemmen is voor iedereen een heerlijke ontspanning in het meter bad met toezicht. Een tropisch waterparadijs zal je in Zutendaal tevergeefs zoeken, maar waterpret is er wel volop mogelijk. Zwemmen en stoeien in openlucht zwembaden, surfen en zeilen op een uitgestrekte waterplas of een lijn uitgooien in een forellenvijver.


Ontdek alles wat interessant is voor jou zwembad. De winkel behoort tot de categorie Zwembaden. Bungalowpark omschrijving. Het Belgische Limburg biedt volop mogelijkheden voor de sportieve vakantieganger. Landal Mooi Zutendaal op de kaart.


Vakantiepark Hengelhoef. Gastbeoordeling score van gast(en) - Ligt op: 11. Zwemmen in het subtropisch zwemparadijs of ontspan in de sauna. Daag uw kinderen uit op de midgetgolfbaan, ga spelen in de indoor speeltuin of aan de recreatievijver.


Contactinformatie, telefoon, adres. Niet getreur dan neem je gewoon een duik in het overdekte zwembad. Allebei met apart kinderbad voor de kleintjes.


Ook is er een recreatieteam en kun je allerlei activiteiten doen.

Zutendaal - De lijkschouwing op het stoffelijke overschot van Jean-Paul Noben, die woensdagnamiddag dood werd aangetroffen in een zwembad van de buren, heeft niets verdachts opgeleverd. Dat maakte het Tongerse parket donderdag bekend. Ce magasin se trouve dans la catégorie Piscines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.