dinsdag 24 februari 2015

Zelf houtworm bestrijden

Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen. Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie.


Er zijn verschillende middelen die u kunnen helpen bij de houtwormbestrijding. Deze middelen zijn veelal .

De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof.


Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden ? Gelukkig weet oma raad met haar huismiddeltjes. Lees hier hoe je te werk gaat en je hout weer gezond maakt. In aan beide manieren zitten een aantal voordelen en nadelen.

U kunt zelf actie ondernemen . Zelf houtworm bestrijden met het complete pakket van Ongediertewinkel. En hoe bestrijd je houtworm? Wat is de beste manier om houtworm te bestrijden en hoe pak je dit aan? Zelf bestrijden is duur, gevaarlijk en niet efficiĆ«nt.


Al uw houtwerk in huis, lambriseringen, vloeren, trappen, Stop Worm heeft zich gespecialiseerd in de vernietiging van houtworm. Helaas horen wij ook vaak, dat mensen zelf een insecticide behandeling willen uitvoeren met producten die zij vinden in doe-het- zelf zaken. We zouden nu graag ons huis behandelen.


Er bestaan in de doe het zelf winkels producten om het te bestrijden , een soort vernis, maar we zijn bang dat hiermee het probleem niet opgelost geraakt. Daarom wil ik vragen of er hier mensen zijn die ervaring hebben met proffesionele ongedierte verdelgers. De bestrijding van lioutworni behoeft niet altijd professioneel te gebeuren. In de diepvries of de oven.


Bij losse houten voorwerpen is chemische bestrijding onnodig. Je kunt kleine dingen zelf twee weken in de diepvries (-°C) of minstens een half uur in de oven (°C) leggen. Heeft de houtworm zich in meubels of andere grote voorwerpen genestel dan kunnen gespecialiseerde bedrijven dit . Bij kleine houten voorwerpen die besmet zijn met houtwormen , kun je bestrijding zelf uitvoeren.


Spring naar Bestrijden - Bestrijden.

Dat is ook de reden om dit bericht met tips te maken, hoe om te gaan met houtworm in huis. De mogelijke opties in onderstaand overzicht zijn ontstaan toen we zelf te maken kregen met ernstige houtworm in de balken. Veel balken moesten na de verdelging gerepareerd worden . Ze graven er gangen doorheen en eten op wat ze tegenkomen. Het hout verzwakt en kan op een gegeven moment doorbreken. Als dat hout niet ergens achter de schuur ligt, maar een balk in je huis of je vloer is, dan levert dit een levensgroot probleem op.


Beestjes Kwijt brengt u in contact met een geselecteerde lokale ongediertebestrijder! In een mum van tijd uw ongedierte kwijt. Een paar praktische tips voor het zelf bestrijden van houtworm.


Voor de korte termijn kunt u lampenolie (petroleum ) gebruiken. Dit stopt slechts tijdelijk want lampenolie doodt de eieren niet. Voor 1 zekerheid dient dus echt een professionele ongediertebestrijder te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.