dinsdag 20 september 2016

Blokhut hout 44mm

Grenen Geschaafde Plank 450x5cm. Douglasvision Kapschuur Basis 600x310cm Blank. Blokhutplanken Werkend 28mmx130mm lengtes 2. Prijs per meter ex btw €1. Bezorgen door hele Nederland mogelijk !

Afkorten op maat mogelijk ! Koop of Verkoop blokhut op Marktplaats. Houtcentrum Oulet Dongen is de hout leverancier met het grootste hout aanbod van Nederland. Onze blokhutten worden geproduceerd van en 44mm dik hout. Hierbij heeft u steeds de keuze uit de Basic- lijn en de Royal lijn.


Het verschil zit hierbij enkel in de deuren en ramen. De Royal lijn wordt gefabriceerd met .

Aanbieding voor Houten huis blokhut lodge Harvard 5x10m - 5. Nu te koop bij Intergard. Buitenbeitsen, impregneermiddelen en bevestigingsmaterialen kunnen wij er ook bij leveren. LET OP: Nu ook geïmpregneerde en hardhouten blokhutdelen met geprofileerde palen leverbaar.


Een blokhut draagt bij aan de sfeer in de tuin, maar bovenal is een blokhut ook praktisch. Deze blokhutten zijn vervaardigd uit onbehandeld massief Noord Europees naaldhout (FSC-gecertificeerd). De blokhutten worden gebouwd volgens de traditionele houtstapelbouw ( 44mm massieve balken). Houtstapelbouw is een constructie, waarbij de planken (19mm, 21mm, 28mm en 34mm) of balken (40mm, 44mm , 58mm, 68mm of dikker) gestapeld worden tot een constructie. De dikte van de wand bepaald hier de stevigheid van de constructie.


We noemen dit ook wel een horizontale constructie, omdat de planken of . Met houten blokhutprofielen of tand en groef massiefplanken, maakt u zelf een dichte wand of tuinhuis. De delen zijn voorzien van degelijke mes-groef verbinding en kunstmatig terug gedroogd voor extra stabiliteit. Houten chalets met een houtdikte van 44mm , 68mm en 88mm.


Deze chalets zijn ook te gebruiken als vakantiewoning of als woon blokhut ! Bestel snel, en profiteer van onze scherpe prijzen en betrouwbare service!

Uniek bij Fonteyn is dat we het hout van onze blokhutten speciaal voor u impregneren onder hoge druk. Vaak worden blokhutten geïmpregneerd met een snel dompelbad waarbij het houtoppervlak slechts een dun laagje bescherming krijgt. Fonteyn kiest ervoor om blokhut Eva maximaal te verduurzamen.


Hierdoor wordt het natuurlijk evenwicht volkomen in zijn waarde gelaten en wordt de groei van de bossen door deze aanpak gestimuleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.