donderdag 22 september 2016

Dubai zwemparadijs

Dan is het Wild Wadi Water Park de ultieme locatie om je samen met je kinderen een dag lang te vermaken. Aquaventure is een hectare groot waterpark en is gelegen op het kunstmatige Palm Jumeirah eiland en ligt direct naast het imposante Atlantis Hotel. Dit mooi opgezette waterpark is het grootste waterpark in het Midden-Oosten en heeft onder andere de grootste glijbaan van de wereld bij de Tower of Poseidon attractie . Van gezinsvriendelijke pret tot en met extreem avontuur.


Hoe raar het ook mag klinken over een stad die in de woestijn ligt. Anderszijds brent men ook weer .

Maar Atlantis The Palm hotel overtreft alle verwachtingen. Je hebt er namelijk een enorm aquarium, een van de grootste waterresorts van . Het hotel is met al zijn activiteiten een attractie op zich. Spring, zwem en schreeuw in het populairste zwemparadijs van het Midden-Oosten.


Raas van de unieke glijbanen van de Toren van Poseidon, beleef de watergetijden van de Torrent Rivier, en nog meer. Beleef een dag vol avontuur in Aquaventure Waterpark . In dit grote attractiepark vind je voor elke zwemmer wat wils, van groot naar klein. The Best View of PALM ISLAND - Duration: 10:37.

Er doen drie Belgen mee, waaronder twee Waaslanders. Philippe De Cock uit Tielrode staat voorlopig op de zesde plaats, Belgisch kampioen Steven Vlegels uit Sinaai op de negende. Na een weinig bevlogen zoektocht dringt de tijd inmiddels en loopt de agenda vol.


Ineens was daar een nieuwsbrief met aanbieding. Met een subtropisch zwemparadijs waar . Kinderen zullen vol bewondering door de gangen lopen, genieten van The Lost Chambers en vooral veel zwempret hebben in het Aquaventure waterpark. Toegang tot dit immense zwemparadijs is gratis voor gasten van het Atlantis hotel. Meer info over het Atlantis The Palm Resort bij TUI. Dubai wordt het nieuwe reisdoel.


GEWELDIG GELEGEN AAN HET . De leukste adresjes met aquapark buiten Europa voor mega veel waterpret. TripAdvisor de JA Jebel Ali Beach Hotel. Op de vierde verdieping kan je in dit 25m lange bad enkele meters boven het ijle zwemmen, met enkel een glazen bodem onder je.


Sta je toch wat te trillen na de enge plons . De spa van het Anantara biedt een zwembad met onderwatermuziek, een zoutinhaleringsruimte en een Kneipp Walk. De jongere gasten kunnen zich vermaken in de kinderclub. Verder is er een tienerclub. Het afgelopen uur hebben 1.

Meest recente beoordeling. Mooie ruime kamers met ruime badkamer. Balkon met stoeltjes en tafel. Goed eten ietwat aan de prijs. Enorm zwemparadijs waar je je erg kunt vermaken.


Prachtig gelegen op de Palm. Al is het buiten -4 dankzij de kunststof luchtkussens waarvan het gebouw is gemaakt, is het binnen altijd zomer. De temperatuur in het tropisch zwemparadijs op de bovenverdieping – mét strand en palmbomen – schommelt rond de graden. De beach club serveert koele cocktails en het warme witte . Een heerlijke zonvakantie. De zon schijnt daar elke dag!


Dit prachtige complex zal aan al je wensen voldoen tijdens je vakantie. De kamers zijn luxe en comfortabel. Wonderland Park is een amusementspark en bestaat eigenlijk uit delen. Het wonderland-themapark en Splashland.


En Splashland is een zwemparadijs met veel verschillende baden en. Hier kun je helemaal losgaan wat shoppen betreft en je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop. Eindelijk in goud investeren? Wil je liever ontspannen, kruip dan in een SnoozeCube, duik in . Uitzicht vanaf de hotelkamer.


Zwemparadijs bij het hotel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.